De zevende, the seventh, el séptimo. Day 5.

Vandaag spendeer ik bijna de gehele dag om de omgeving van het stuwmeer van Arrocampo te verkennen. Er staat weer veel wind en het is ’s morgens zelfs wat frisjes. Eigenlijk ongewoon voor deze periode van het jaar maar voor mij persoonlijk een ideaal weertje met een maximum van 25°C.

IMG_3920~01

 

Het absolute hoogtepunt van de dag zijn de bijeneters. Ik voel me bevoorrecht om deze vogels van zo dichtbij te mogen observeren en fotograferen.

IMG_3906

 

In de namiddag verken ik alle kleine weggetjes om dan uiteindelijk via de Ex-A1 terug de keren naar Malpartida De Plasencia.

IMG_3804~01

IMG_3946~01

 

Today I spent the whole day in the area of the reservoir “ Arrocampo”. There is a lot of wind and in the morning it is even a bit chilly. Unusual for this time of the year but for me personal it is ideal with a maximum of 25°C.

Image3

The absolute highlight of the day are the bee-eaters. I feel privileged to observe and photograph these birds from such a short distance.

Image1

In the afternoon I explore all the little roads in the area and eventually return on the Ex-A1 to Malpartida De Plasencia.

IMG_3942~01

Image2

IMG_3954

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s